Palletisers - palletiseersystemen

Stabiel en veilig transporteren begint met goed palletiseren. Tallpack Belgium heeft daarom betrouwbare palletiseersystemen, met eigen specialismen op het gebied van capaciteit en productvormhandling: een robotsysteem en een lagen- of schuifplaatpalletiser.

De systemen zijn leverbaar van halfautomaat tot multiloader en geschikt voor hoge capaciteiten voor onder meer trays, dozen of zakgoed. Daarmee kan Tallpack Belgium voor vele industrieën een tailor-made oplossing ontwerpen. Vanzelfsprekend is iedere palletiser ontworpen en gebouwd conform de huidige veiligheidsnormen.

Modulair
De systemen zijn veelal modulair en dus in een later stadium eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Bijvoorbeeld omdat de behoefte ontstaat aan een grotere capaciteit of bij een wijziging in het productiesysteem.

Gebruikersgemak
De machines zijn vriendelijk in het gebruik, zodat het productieproces ongestoord verloopt. Zo is aan het bedieningssysteem een operator touchscreen toegevoegd, waarop de palletiser grafisch is weergegeven. Hierdoor kan de operator duidelijk zien welk deel van de machine in werking is of bediend wordt. Het invoeren van nieuwe stapelpatronen is hierdoor zeer eenvoudig. Daarnaast worden meldingen en storingen duidelijk en direct traceerbaar weergegeven.

Uiterst flexibel en in te zetten bij trays, dozen, zakgoed, emmers en bundels.
Traploos samen schuiven van producten tot het juiste patroon is ontstaan.