Ons team kan volledig samenwerken voor de modernisering van bestaande verpakkingslijn

Contact

Image

Modificaties en training

Wanneer een aanpassing nodig is in een project vanwege vergroting van de capaciteit of relocatie van een lijn of wanneer een nieuws project geïmplementeerd wordt, onze servicemedewerkers staan voor u klaar. Hieronder leest u alles over de mogelijkheden.

Capaciteit vergroting

In een groeiende onderneming verandert de capaciteitsvraag van een (eind-) verpakkingslijn. De lijnen en afzonderlijke apparatuur van Tallpack Belgium is ontworpen om verschillende volumes aan te kunnen. Is uitbreiding nodig dan heeft Tallpack Belgium de kennis in huis om te adviseren. Tallpack Belgium is de partner om alle modificaties en upgrades te ontwerpen, te engineeren, te installeren en in bedrijf te stellen.

Wanneer technische modificaties en upgrades vaker gewenst zijn, kunnen deze functies worden opgenomen in het modificatieproject. Tallpack Belgium neemt dan volledige verantwoordelijkheid voor de capaciteitsverhoging van de apparatuur. Vooraf wordt een vaste prijs en doorlooptijd overeengekomen in het modificatieproject. Continuïteit is uiteraard onderdeel van het projectmanagement, waardoor minimale onderbreking van het bedrijfsproces nodig is.

Image
Image

Relocatie van lijnen

De fabrieksvloer blijft veranderen. Of het nu gaat om de introductie van nieuwe producten of verpakkingen, een toe- of afname in volume, veranderende samenstelling in de mix van producten, of elke andere denkbare logistieke reden. Het kan zelfs gaan om de verhuizing van een lijn naar een andere locatie of land. Tallpack Belgium is de partner wanneer het gaat om een relocatieproject.

Tallpack Belgium verzorgt na een gedegen analyse een gedetailleerde projectbeschrijving en voert het relocatieproject vervolgens uit. Tijdens een dergelijk project is een projectleider aanwezig om onvoorziene gebeurtenissen in goede banen te leiden. Uiteraard verloopt een relocatieproject met een minimale verstoring van uw eigen werkzaamheden.

Implementatie van projecten

Wanneer een project wordt overgedragen naar de klant is de techniek klaar om naar maximaal vermogen te presteren. Maar vaak moet de organisatie rond het nieuwe end-of-line logistieke systeem ook worden aangepast.

Om de technische overdracht soepel te laten verlopen zijn er tijdens de implementatie van een project altijd één of meer Service specialisten beschikbaar. Deze specialisten van Tallpack Belgium ondersteunen de operators en het onderhoudspersoneel bij het bedienen van het nieuwe systeem. Gedurende deze periode geven zij ook praktische training aan alle betrokkenen op de werklocatie.

Image
Image

Operator training

Door middel van professionele training kan Tallpack Belgium uw operators en onderhoudspersoneel een solide basis bieden om uw apparatuur effectiever te bedienen en onderhouden. De professionals van Tallpack Belgium leren de operator problemen snel te detecteren, analyseren en effectief op te lossen.

Training en coaching door de specialist creëert een hoog niveau aan kennis, inzicht en betrokkenheid. En dat niet alleen, ook het zelfvertrouwen van uw personeel neemt toe, wat garandeert dat ze problemen beter en sneller kunnen analyseren. Met diepgaand inzicht in bepaalde zaken kunnen en zullen de juiste keuzes worden gemaakt om het systeem binnen de kortst mogelijke tijd optimaal draaiend te krijgen.

Maintenance training

Tallpack Belgium is ontwerper en leverancier van zowel apparatuur als software. Alle kennis en oplossingen zijn dus aanwezig bij onze in-huis opgeleide service medewerkers. Tallpack Belgium voorziet uw personeel van alle kennis over het geïnstalleerde project. Tijdens de implementatie worden de operators opgeleid om de apparatuur te bedienen en problemen te detecteren, analyseren en effectief op te lossen.

Een diepgaande training en coaching geeft kennis en inzicht in de diverse onderdelen van een project. Een specifiek onderdeel van het besturingssysteem of een onderdeel uit de machine. Alle relevante documenten en kennis is bij Tallpack Belgium aanwezig waarmee elke vraag direct en tot in detail kan worden beantwoord.

Afhankelijk van de omvang van het project kan de training voor het onderhoudspersoneel worden opgedeeld in drie niveaus:

• Basisprincipes van het project
• Gevorderde kennis, vaardigheden en houding
• Hoogste niveau aan kennis en vaardigheden

Dit maakt het mogelijk de training precies aan te passen aan de behoeften van het onderhoudspersoneel. De effectiviteit van de training zal door deze benadering veel groter zijn

Image
Image

Technologie training

Technologische veranderingen zijn onderdeel van het innovatieve karakter van Tallpack Belgium. Deze veranderingen bieden steeds weer nieuwe mogelijkheden. Na uitvoerig testen zal Tallpack Belgium adviseren nieuwe oplossingen in te passen in een bestaand project. Of het nu gaat om vernieuwde software of mechanische onderdelen.

Tallpack Belgium kan de verantwoordelijkheid overnemen om nieuwe technologische oplossingen te implementeren. Dit zal in samenwerking met de operator en het onderhoudspersoneel gebeuren. De specialisten van Tallpack Belgium kunnen uw personeel aanvullend trainen om optimaal te kunnen werken met zowel de vernieuwde software en mechanische en elektrische componenten.