Advies en kant-en-klare overdracht

Contact

Image

Advies en turnkey oplevering

Tot het project volledig is geïmplementeerd en naar tevredenheid van de klant opereert is Tallpack Belgium verantwoordelijk voor het project. 

Nadat een project of systeem is opgeleverd zullen continu analyses uitgevoerd worden om verbeteringen mogelijk te maken.

Als turnkey leverancier biedt Tallpack Belgium ondersteuning op alle geleverde apparatuur van een project. U heeft als klant dus maar één aanspreekpunt.

Start proces

Tot het project volledig is geïmplementeerd en naar tevredenheid van de klant opereert is Tallpack Belgium verantwoordelijk voor het project.

Om de technische overdracht soepel te laten verlopen zijn er tijdens de implementatie van een project altijd één of meer Service specialisten beschikbaar. Deze specialisten van Tallpack Belgium ondersteunen de operators en het onderhoudspersoneel bij het bedienen van het nieuwe systeem. Gedurende deze periode geven zijn ook praktische training aan alle betrokkenen op de werklocatie.

Deze periode kan verlengt worden met een half of heel jaar. Tallpack Belgium zal in deze periode het personeel opleiden tot gespecialiseerde operators en onderhoudspersoneel. Bovendien zal met de klant het functioneren van het gehele systeem geoptimaliseerd worden.

De verschillende aspecten die in dit proces aan bod komen en worden gefine-tuned zijn: preventief en correctief onderhoud, gebruik, kwaliteitsborging etc. Samen met de klant werkt Tallpack Belgium aan het hoogst mogelijke productieniveau.

Image
Image

Procesoptimalisatie

Nadat een project of systeem is opgeleverd zullen continu analyses uitgevoerd worden om verbeteringen mogelijk te maken. Door de ontwikkelingen in technologische oplossingen, trainingen van (nieuw) personeel, implementatie van vernieuwde software leveren winst op in de beschikbaarheid (Mean Time To Repair: MTTR) en Mean Time Between Failures (MTBF), operator tijd, afvalreductie en betrokkenheid. Tallpack Belgium is gespecialiseerd in het optimaliseren van haar systemen.

Tallpack International staat erom bekend een zeer hoge beschikbaarheid van de verpakkingssystemen te waarborgen. Stilstand komt zelden voor. Tallpack Belgium doet dit niet alleen. Wij werken nauw met u als klant samen. De operator, onderhoudsmonteur en andere betrokkenen worden uitgedaagd mee te werken aan deze voortdurende optimalisatie.