Zakkenvulmachines - zakgoed afvullen

zakkenvulmachines-EasyCompl-categoryHet gehele project van wegen, afvullen en labelen, palletiseren, wikkelen of rekhoezen van de pallets, biedt Tallpack Belgium geheel turnkey aan. Dat betekent voor de klant één aanspreekpunt bij het opzetten en onderhouden van de volledige lijn. Eén leverancier betekent dat alles snel operationeel kan zijn en service voordelig in te plannen is.

Zakgoed is niet nieuw voor Tallpack Belgium. Jarenlange ervaring met het palletiseren en stabiliseren van zakgoed op pallets heeft ons een gedegen klantenkring in zakgoed opgeleverd. Echter de vraag vanuit de markt om in projecten nog een stap verder te zetten en dus nog completer aan te bieden, was een niet te weerstane uitdaging.

Tallpack Belgium is op zoek gegaan naar machinebouwers voor het afvullen van zakgoed. Al snel werd een perfecte match gevonden met BL Bag Line. BL Bag Line levert machines voor alle capaciteiten op het gebied van Form Fill Seal (FFS). 

BL Bag Line
BL Bag Line is vanaf het begin leider van de Form, Fill & Seal methode.

Sinds 1980 produceert het bedrijf automatische verpakkingsmachines die alle soorten producten middels innovatieve oplossingen in zakken verwerken. Tijdens de 30 jaar dat het bedrijf bestaat is er een voortdurende groei zichtbaar.

Vooroplopend in haar vakgebied, produceerde BL Bag Line de eerste Italiaanse "Form, Fill & Seal" machine en de eerste weegschaal die daadwerkelijk meer dan 2300 doseringen per uur aan kon.

BL Bag Line biedt complete technische oplossingen voor het verpakken van vaste stoffen, vloeistoffen en poeders in industriële zakken. BL Bag Line FFS verpakkingsmachines voeren twee afdichtingen bij het gebruik van buisvormige rolfolie en het uitvoeren van 3 of 4 seals bij het gebruik van vlakfolie. BL Bag Line FFS verpakkingsmachines zijn geschikt voor folie gemaakt van polyethyleen, polypropyleen, vlakke film en gelamineerd.

 

video1BL FFS COMPACTA EASY (video)

 

 

video1BL Big bags filling (video)