Verpakken van bulkproducten in zakken, etiketteren en palletiseren

Offerte aanvragen

Zakkenvulmachines - zakgoed afvullen

Het gehele project van wegen, afvullen en labelen, palletiseren, wikkelen of rekhoezen van de pallets, biedt Tallpack Belgium geheel turnkey aan. Dat betekent voor de klant één aanspreekpunt bij het opzetten en onderhouden van de volledige lijn. Eén leverancier betekent dat alles snel operationeel kan zijn en service voordelig in te plannen is.

Zakgoed is niet nieuw voor Tallpack Belgium. Jarenlange ervaring met het palletiseren en stabiliseren van zakgoed op pallets heeft ons een gedegen klantenkring in zakgoed opgeleverd. Echter de vraag vanuit de markt om in projecten nog een stap verder te zetten en dus nog completer aan te bieden, was een niet te weerstane uitdaging.

Tallpack Belgium is vanaf het begin leider van de Form, Fill & Seal methode.

De machines die wij leveren zijn de vernieuwde pioniers op het gebied van de "Form, Fill & Seal"-oplossing en de eerste weegschalen die meer dan 2300 doseringen per uur kunnen verwerken.

Tallpack Belgium biedt complete technische oplossingen voor het verpakken van vaste stoffen, vloeistoffen en poeders in industriële zakken. Tallpack FFS verpakkingsmachines voeren twee afdichtingen bij het gebruik van buisvormige rolfolie en het uitvoeren van 3 of 4 seals bij het gebruik van vlakfolie. Tallpack FFS verpakkingsmachines zijn geschikt voor folie gemaakt van polyethyleen, polypropyleen, vlakke film en gelamineerd.