Verpakkingsmaterialen

verpakkingsmaterialen-categoryTallpack Belgium heeft een uitgebreid programma aan verpakkingsmaterialen op voorraad in haar magazijnen te Geldermalsen. Een snelle levering aan haar eindverbruikers is hierdoor gegarandeerd. Indien noodzakelijk, leveren wij binnen 24 uur de verpakkingsmaterialen bij onze eindverbruikers af.

Tallpack Belgium biedt (eind-) verpakkingsmateriaal om producten op de pallet te beschermen tegen schade tijdens in- en extern transport. Hiervoor ontwikkelt Tallpack Belgium kwalitatief zeer hoogwaardige materialen, die kosten door schade voorkomen.

Op de pagina Wikkelfolie staan de Tallstretch wikkelfolie en de Tallstretch topvellen uitgebreid beschreven. Op de pagina Kunststofband worden de varianten van Tallstrap kunststofband uitgelicht. Op de pagina Staalband staan diverse kwaliteiten staalband omschreven. Rekhoesfolie komt uitgebreid aan bod op de pagina Rekhoesfolie. Beschermingsmaterialen als non-slip, hoek- en randbescherming en andere materialen om het product te beschermen staan op de pagina Beschermingsmaterialen. Om de one-stop-shop mogelijkheid helemaal compleet te maken staan onder het kopje Diversen een aantal producten die in combinatie met de door Tallpack Belgium leverbare verpakkingsmaterialen gebruikt kunnen worden.