Module de test

Offerte aanvragen

Image

Stretchfolie testmodule

Onderbuikgevoel of harde meetwaardes?

De Tallpack Stretchfolie Testmodule is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke testmoduletoegevoegde waarde van stretchfolie onderbouwd met wetenschappelijk ontwikkelde meetwaardes. Bovendien is het een methode om op een betrouwbare manier kostenbesparingen te onderzoeken.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van transportverpakkingen kunnen wij u laten zien welke stretchfolie voor welk doel het meest geschikt is. Deze jarenlange ervaring in combinatie met de nauwe samenwerking met de Universiteit van Leuven heeft geresulteerd in een stretchfolie testmodule waarmee bewezen kan worden bespaard en waarbij de klant geen risico op transportschade loopt.

Onderstaand vind u de mogelijkheden van de testen met bijbehorende rapporten welke wij voor u kunnen genereren, vraag in een vrijblijvend gesprek met onze adviseur om een op maat gemaakte aanbieding.

Wij gaan altijd voor de juiste combinatie van folie en product. Door te blijven innoveren en de markt op de voet te volgen zijn wij in staat om voor u in kaart te brengen of de gekozen folie de beste is voor uw de toepassing. Daarmee garanderen wij de beste prijs/kwaliteitverhouding.

 

Brochure Downloaden Video bekijken / Direct aanmelden voor GRATIS Pallet Stabiliteits Test

Voucher Pallet Stabiliteits Test t.w.v. € 650,- voor een directe besparing en verduurzaming verpakkingsmaterialen.

Verduurzamen, kosten besparen, lagere verpakkingsbelasting en een optimale Pallet Stabiliteit gaan hand in hand bij Tallpack International.

Geen mooie verhalen en uitgebreide rapporten, maar een Pallet Stabiliteit Praktijktest op uw verpakkingslocatie conform de EUMOS-norm 40509.

Meld u aan met onderstaande voucher voor een gratis Pallet Stabiliteit Test op uw verpakkingslocatie in de BeNeLux t.w.v. €650,00.

TP Stappenplan Stabiliteitstest