Cut’n Grip Sheet dispenser

De Cut’n Grip zorgt voor een volledig geautomatiseerd Packaging proces en verhoogt bovendien de productie flexibiliteit.

De Cut’n Grip is een sheet dispenser en snijmachine in één geschikt voor het geautomatiseerd op lengte snijden van grote volumes Grip Sheets / papier / karton / PE / PET tot een dikte van 250gr/m2, op rol. Daar waar producten gestapeld worden en van een tussenlegvel worden voorzien is de uitbreiding met deze volautomatische Sheet dispenser in het Packaging proces een logische stap. De Cut’n Grip is uitermate eenvoudig te bedienen en te integreren in de besturing van nieuw te bouwen of bestaande robot palletizers of in schuifplaat palletizers met een sheet opleg manipulator.

Automatische verwerking met palletizer of robot:

Voor grootverbruikers is Grip Sheet/papier/karton/PE/PET o.a. op rol verkrijgbaar en wordt toegepast in palletiseerlijnen in combinatie met palletizers of robots. Als specialist in Load Securing kunnen wij u voorzien van het beste advies. In ons advies vertalen wij de de mogelijkheden van palletizer of robot met het voor u geschikte verpakkingsmateriaal in combinatie met uw te transporteren product. Goed palletiseren verzekert u van een stabiel en veilig transport van uw kostbare palletladingen of producten.

De Cut’n Grip Is uitermate eenvoudig te bedienen en te integreren in de besturing van nieuw te bouwen of bestaande palletiseerlijnen.

Voordelen:

  • Meerdere afmetingen vellen uit 1 rol (vellengte instelbaar)
  • Verhoogt de uptime van de Robot of Pallet stapelaar
  • Vallen of kleven van vellen behoort tot het verleden
  • Integratie met robot tot een volautomatisch palletiseerproces
  • Korte lijnstop voor wisselen van rol door gebruik van een extra trolley
  • Eenvoudig te installeren
  • Gebruiksvriendelijke bediening

Maak een afspraak in onze showroom en ervaar een praktijktest in samenwerking  met een robot.

Brochure Downloaden