Scheidingsvel tussen palletlagen om stabiliteit te garanderen

Offerte aanvragen

Grip Sheet en antislipmaterialen

Het beveiligen/stabiliseren van ladingen op pallets wordt steeds belangrijker. In veel landen worden nieuwe voorschriften en/of wijzigingen in de wet doorgevoerd voor het vervoer van goederen per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig.

De economische schade door ongevallen, verliezen of beschadigde lading is moeilijk in te schatten. Maar de juiste manier van lading zekeren bespaart geld en voorkomt financiële en imagoschade voor u als producent of leverancier naar uw eindgebruiker.

Tallpack Belgium is specialist op het gebied van lading zekeren. Met de unieke, door Tallpack Belgium ontwikkelde antislipmaterialen behoren financiële verliezen en ontevreden klanten door beschadigingen tot het verleden. De vertegenwoordigers van Tallpack International adviseren graag over de juiste producten en testen samen met de klant tot de beste oplossing voor het betreffende product is gevonden. 

Anti-slip tussenlegvel. Verkrijgbaar in gerecycled kraftpapier,
vochtwerend en fotopapier.
Met coating in banen. Zeer geschikt voor automatische verwerking.
Kunststof Grip Sheet. Water- en luchtdicht, scheurvrij, transparant en afwasbaar.
Anti-slip scheidingsplaat. Ontwikkeld voor veeleisende toepassingen.
Geschikt om zonder pallet producten te vervoeren.
Stick’n Grip gemakkelijke & effectieve toepassing voor Palletstabiliteit
Anti-slip golfkarton om moeilijke verpakkingen zoals emmers, vaten en jerrycans stabiel te palletiseren.
De Cut’n Grip zorgt voor een volledig geautomatiseerd Packaging proces en verhoogt bovendien de productie flexibiliteit.