Antisliplijm voor stabilisatie van zakken tijdens transport

Offerte aanvragen

Grip Fix® en Bag Fix®

Grip fix

Grip Fix®


Stabilisatie van palletladingen kan worden bereikt door de inzet van Grip Fix® palletiseerlijm. Grip Fix® antisliplijm is geproduceerd op waterbasis en vrij van chemische oplosmiddelen. De lijm kan niet alleen worden gebruikt op papieren zakken, polyethyleen zakken (PE) en polypropyleen geweven zakken (PP), maar ook op dozen en trays.

Grip Fix® wordt in kleine hoeveelheden op de doos of zak aangebracht voordat de verpakking wordt gepalletiseerd. Dit gebeurt middels het applicatiesysteem Bag Fix®. Na een korte droogtijd is de pallet stabiel en deze stabiliteit houdt aan tot na het ontstapelen van de producten van de pallet. Het geheim: hoge afschuifkrachten, maar slechts zeer lage trekkrachten. De palletlading verschuift niet, maar kan toch eenvoudig van de pallet worden genomen. Grip Fix® laat geen resten na.

Bag Fix 1

Bag Fix®

 

 

Grip Fix® wordt aangebracht met het unieke Bag Fix® systeem. Met 120 soorten lijm voor 12 verschillende aanbrengsystemen bieden we oplossingen op maat. Iedere soort verpakkingsmateriaal vraagt om een unieke behandeling. Het absorberende oppervlak bijvoorbeeld van een papieren zak vraagt om een andere toepassing dan een plastic zak.

De verschillende toepassingen zijn gericht op:

  • handmatige bediening
  • volautomatisch
  • contact of contactloze applicatie

Klantspecifieke systemen

Het gebruik van Grip Fix® is heel eenvoudig dankzij het snelwisselsysteem. Ongeacht of de lijm wordt gebruikt in een jerrycan of vat, de container kan eenvoudig worden aangesloten met het snelwisselsysteem. Deze verbinding zorgt ervoor dat het een gesloten systeem wordt. Dat betekent dat er geen vuil in de container kan komen en de lijm kiemvrij blijft. Bovendien zal de lijm in de container niet uitdrogen.

Grip Fix® is in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar, afhankelijk van de toepassing. Vanaf 1 kg flessen tot 1.000 kg containers.