Modulaire wikkelaars

De Tallwrapper 2201 Modulair is een volautomatische palletwikkelaar met draaiarm. De pallet wordt binnen de draaicirkel getransporteerd d.m.v. een laagbouw rollenbaan. Tijdens het wikkelproces staat de pallet stil.

De Tallwrapper 2201 Modulair is uitgerust met een “Powered” pre-stretch-unit. Hierdoor is het mogelijk de folie tot 300% (1 meter wordt meer dan 4 meter) voor te rekken met een minimale neckdown (de eigenschap van folie om bij spanning in de lengterichting smaller te worden dan in de breedterichting). Dit betekent een besparing op uw verpakkingskosten tot 40%. De Tallwrapper 2201 Modulair is standaard voorzien van een knip- en sealunit.

Uit jarenlange ervaring is gebleken dat er een aantal modulaire toepassingen veelvuldig worden aangevraagd. Om de meest efficiënte oplossing te garanderen bieden wij daarom een aantal ‘plug and play’ systemen aan onder de naam Tallwrapper 2201 Modulair. De modulaire lijn is in 2 uitvoeringen leverbaar, een heftruckuitvoering (HT versie) of een pallettruckuitvoering (PT versie) Voor het stofdicht wikkelen kan de lijn geleverd worden met een topsheet-dispenser (TS 1500).

De meest gevraagde uitvoeringen zijn hier uitgelicht. Afwijkende uitvoeringen zijn op aanvraag leverbaar. 

 

Wikkellijn met motorisch aangedreven wikkelrollenbaan.
Wikkellijn met motorisch aangedreven rollenbaan en bufferpositie.
Wikkellijn met rollenbanen voor 4 palletposities.
Wikkellijn met 6 TS 1500 palletposities en topvellegger.
Topsheetdispencer is integreerbaar in de modulaire wikkellijn.
Volautomatische rekfoliewikkelaar volgens draaiarmsysteem.