Draaitafelwikkelaar TallSmartWrap

De TallSmartWrap is een betrouwbare stand-alone draaitafelwikkelaar. Met een geïntegreerde folieknipgroep is deze machine compleet, zodat de wikkelaar volledig automatisch functioneert. Optioneel kan gekozen worden om de machine op afstand te bedienen, wat tijd bespaart. Na het uitvoeren van het wikkelprogramma wordt de folie automatisch afgesneden en gesealed. Heftruckchauffeurs hoeven niet meer van hun truck af te komen voor het vastzetten en lossnijden van folie, dit is ergonomisch verantwoord en werkt sneller.

Er kunnen meerdere klantspecifieke menu’s worden ingesteld. Hierdoor is per soort pallet de beste verpakking tegen de laagste prijs gegarandeerd.

Door het gebruik van een “Powered” pre-stretch-unit is het mogelijk de folie tot 300% (1 meter wordt meer dan 4 meter) voor te rekken met een minimale neckdown (de eigenschap van folie om bij spanning in de lengterichting smaller te worden dan in de breedterichting). Dit betekent een besparing op uw verpakkingskosten tot 40%.

Geschikt voor:

  • palletformaat maximaal 1.000 x 1.200 mm
  • pallets tot 2.200 mm hoog
  • maximaal 2.000 kg belading
  • draaitafeldiameter 1.800 mm

Voor deze wikkelaar biedt Tallpack International meerdere opties om de wikkelaar aan uw wensen aan te passen. Raadpleeg hiervoor een van de adviseurs van Tallpack International.