Draaitafelwikkelaars

Tallpack Belgium heeft een complete serie draaitafelwikkelaars onder de naam Tallwrapper ontworpen. Deze wikkelmachines zijn door hun robuuste bouw inzetbaar in alle industrieën. Ook een verzinkte en roestvrijstalen variant zijn beschikbaar, voor gebruik in o.a. de chemie- en vis- en voedingsindustrie.

De basisuitvoering van de draaitafelwikkelaar is uit te breiden met diverse opties, zoals aangepaste masthoogtes, aangepaste draaitafeldiameters, oprijdplaten, ingebouwde weegschaal, aandrukplaten, fotocellen voor afwijkende kleuren en producten, automatisch foliesnijsysteem.

Open wikkelen
Met name in de foodsector is het wenselijk dat producten op de pallet afkoelen, drogen of ontgassen. Al langer is daar gatenfolie voor beschikbaar. Nu heeft Tallpack Belgium een module ontwikkeld voor de draaitafelwikkelaars waarbij de folie op de foliewagen gesneden wordt. Hierdoor kan hetzelfde resultaat behaald worden én op kosten worden bespaard.

“Powered” pre-stretch-unit
Door het gebruik van een “Powered” pre-stretch-unit is het mogelijk de folie tot 300% (1 meter wordt meer dan 4 meter) voor te rekken met een minimale neckdown (de eigenschap van folie om bij spanning in de lengterichting smaller te worden dan in de breedterichting). Dit betekent een besparing op uw verpakkingskosten tot 40%. 

 

Eenvoudig te bedienen wikkelaar. Inzetbaar in alle industrieën.
Inzetbaar in alle industrieën. Wikkelcyclus kan worden aangepast.
Inzetbaar in alle industrieën. "Powered" pre-stretch-unit mogelijk.
Met geïntegreerde folieknipgroep volledig automatisch.