Inpakmachines voor alle soorten opslag en toepassingen

Offerte aanvragen

Foliewikkelaars

Tallpack Belgium biedt een breed scala aan foliewikkelaars. Met de serie Tallwrappers verpakt de klant de producten op de meest efficiënte manier. 

Van handmatig wikkelen tot volautomatische foliewikkelaars. De specialisten van Tallpack Belgium adviseren graag over welke foliewikkelaar de meest geschikte is voor het betreffende product.

Op de pagina over de folie-handwikkelaars komen de hulpmiddelen aan bod voor het handmatig wikkelen. De draaitafelwikkelaars uit de Tallwrapperserie komen aan bod op de pagina draaitafelwikkelaars. De halfautomatische en volautomatische Tallwrappers komen aan bod op de pagina armwikkelaars. Het modulaire uit te breiden systeem komt aan bod op de pagina modulaire lijn. De uiterst flexibele robotwikkelaars staan omschreven op hun eigen pagina. Tot slot benoemt Tallpack Belgium de horizontale wikkelaars voor diverse toepassingen op de pagina horizontale wikkelaars.

Is de gevraagde capaciteit erg hoog, dan heeft Tallpack Belgium ook diverse rekhoesmachines in het assortiment. Bekijk deze opties op de pagina over rekhoesmachines.