Image

Tallpack Belgium

10 jaar na de oprichting van Tallpack International in Nederland hebben Marco Mulder en Hubert Verheul Tallpack Belgium opgericht. Sinds 2008 levert Tallpack Belgium een uitgebreid programma met oplossingen voor intern transport, pallettransport en -handling en eindverpakkingssystemen. Kernactiviteiten zijn ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletiseersystemen, palletwikkelmachines, zakkenvulmachines/zakgoed afvullen, rekhoesmachines en de daarbij horende randapparatuur en gebruiksmaterialen. Daarnaast is service en onderhoudsmanagement een kernactiviteit van Tallpack Belgium. Onze service- en helpdesk is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

De vertegenwoordigers opereren vanuit het verkoopkantoor in Rijkevorsel en worden ondersteund door de Service Afdeling en het Magazijn in Geldermalsen. In totaal staat een team van 53 medewerkers voor u klaar.

Tallpack Belgium is onderdeel van de Tallgroup
Sinds de oprichting in 1998 is de Tallgroup actief op het gebied van intern transport, pallettransport en pallethandling en eindverpakkingssystemen. Als kernactiviteiten kunnen genoemd worden ontwerp, levering en onderhoud van omsnoeringsmachines, palletwikkelmachines, afzakinstallaties rekhoesmachines en de daarbij horende transportsystemen, randapparatuur en gebruiksmaterialen. Hiermee behoort de Tallgroup tot de belangrijkste leveranciers op deze gebieden.

De Tallgroup is voorraadhoudend hetgeen betekent dat vanuit de diverse magazijnen onderdelen en materialen snel kunnen worden uitgeleverd. Daarnaast is service en onderhoudsmanagement een kernactiviteit van de Tallgroup. De service-helpdesk is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar.

In de afgelopen jaren heeft de Tallgroup een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in een groot deel van West- en Oost-Europa. Tot de klanten behoren onder andere Tata Steel, Philips, DSM, Arcelor Mittal, Sara Lee, Ytong, Sabic, Borealis, Flextronics, Ardagh Metal Packaging, Friesland Campina, Wienerberger Bricks, Kraf, InBev, Amylum, Technocim, Liebherr, Bramac en Lomsko Pivo. De Tallgroup bestaat uit Tallpack International gevestigd in Geldermalsen, Tallpack Belgium gevestigd in Rijkevorsel, Tallpack Bulgaria gevestigd in Stara Zagora, Tallconsult in Stara Zagora Bulgaria. Deze bedrijven zijn onder andere werkzaam in de volgende branches: bouwstoffen en staalindustrie, kartonnage en grafische industrie, chemische en farmaceutische industrie, voedselindustrie en bij warehousing en distributiebedrijven. De werkmaatschappijen hebben ieder hun eigen marktfilosofie, maar werken op technologisch en organisatorisch gebied zeer nauw samen. Dit alles wordt gerealiseerd met een hecht, flexibel en gedreven team van ruim 50 medewerkers.