Modulaire pallet-wikkellijnen voor logistieke dienstverleners

Onlangs is er door een logistiek dienstverlener in Fast Moving Consumer Products gekozen voor meerdere opties bij de modulaire pallet-wikkellijn: verlengde kolomhoogte, verhoogde capaciteit aantal pallets per uur, verhoogde baantransportsnelheid, slede onder knip-sealunit in verband met diverse palletbreedtes en uitvoering in huisstijlkleuren.

Bij meerdere logistieke dienstverleners hebben we middels opties, waaronder extra transportbanen en een labelprinter, de modulaire pallet-wikkellijn klant specifiek geleverd. De modulaire pallet-wikkellijn is interessant voor vrijwel ieder autonoom verpakkingsproces.

Het voordeel van een modulaire lijn is dat het kan meegroeien met de logistieke wensen en capaciteit. Logistieke processen zijn sterk aan verandering onderhevig door bijv. WMS-systemen, wijzigingen in het ketenproces en capaciteitsplanning. Onze modulaire pallet-wikkellijnen zijn indien gewenst uit te breiden of aan te passen aan nieuwe situaties in het logistieke proces.

Het dichte Tallpack netwerk van modulaire pallet-wikkellijnen in de BeNeLux heeft als voordeel dat er eenvoudig valt te plannen om deze modulaire pallet-wikkellijn in de praktijk te zien.

 

20200116-Foto-modulaire-pallet-wikkellijn_