FD Gazelle 2019

FD Gazellen 2019 320Tallpack International behoort tot het rijtje van snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn FD Gazelle 2019!

՝Dit is fantastisch nieuws voor Tallpack International. Twintig jaar geleden zijn we gestart vanuit een jongensdroom en consequent blijven vasthouden aan onze kwaliteitstandaard, service performance en klanttevredenheid. Op basis van deze kernwaarden en onze transparante werkwijze hebben we veel goede referenties kunnen opbouwen om bestaande en nieuwe relaties blijvend aan ons te binden’.  

Hubert H. Verheul, General Manager Tallpack International 

Onze Industrial Packaging-solutions in combinatie met onze 24/7 service zorgen voor een flinke groei van ons bedrijf in binnen-en buitenland. Ondertussen staat de teller van ons team op ruim 50 medewerkers en bedienen we vele klanten in Nederland maar, via onze buitenlandse vestigingen, ook daarbuiten

Het succes van Tallpack International hebben wij mede te danken aan onze klanten, partners en ons team. Door de input vanuit verschillende hoeken kunnen wij onze producten en diensten blijven innoveren en onze klanten voorzien van een passende oplossing voor hun verpakkings-vraagstukken.