Tallpack lid van technische commissie EUMOS

logo eumosOnze Key accountmanager Joris van Os is deze week toegetreden tot de Technische Commissie van EUMOS. De Technische Commissie maakt zich sterk om een Foliepaspoort te ontwikkelen.

Met dit Foliepaspoort wordt een guideline gedefinieerd, waarmee fabrikanten, transporteurs en hun afnemers handvatten krijgen aangereikt om de veiligheid van het transport van producten op pallets te verhogen.

Een groep van zo’n 20 specialisten uit elke schakel in de keten streeft naar maximalisatie van de ladingzekerheid, maar wel op een zo efficiënt mogelijke manier.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de manier waarop de palletlading stabiel wordt uitgevoerd en gezekerd, waarbij bijvoorbeeld ongelukken door schuivende of afgevallen ladingen, gevaarlijke werksituaties, imagoschade en hoge economische kosten worden geminimaliseerd.

Tallpack heeft jaren geleden al een Stretchfolie Testmodule ontwikkeld, waarbij de palletstabiliteit kan worden gemeten. Onze klanten hebben ervaring met deze Stretchfolie testmodule en hun palletlading zijn reeds conform de EUMOS richtlijn 40509 uitgevoerd.

Neem contact direct op met Joris van Os en maak een afspraak voor een test op uw locatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobielnr. 06 205 424 82.