Tallpack verkoopt eerste ‘Volautomatische Sheet dispenser’ in België en verduurzaamt de keten

Binnen twee maanden, na introductie in de BeNeLux, heeft Tallpack de eerste Cut’n Grip verkocht aan een staalproducent in België.
Tallpack speelt met de Cut’n Grip geheel in op vragen uit de markt om bijvoorbeeld Grip Sheets, maar ook PE, PET en karton tot een dikte van 250 gr/m2 te snijden en deze zowel handmatig als geautomatiseerd op pallets of producten te kunnen plaatsen.

Praktijktoepassing staalproducent:

het geautomatiseerd snijden en plaatsen van extra lange (300cm) vellen Grip Sheet vanaf rol, bij de stapeling van aluminium dakplaten ter voorkoming van krassen en als anti-slipmateriaal. 

Verduurzamen van de keten:

De staalproducent maakt hiermee een grote stap naar verdere verduurzaming van het verpakkingsproces. De Grip Sheets worden op maat gesneden (geen rest-lengte afval), 100% recyclebaar en reeds geproduceerd uit gerecycled papier.

Load securing:

De toepassing van Grip Sheets verhoogt de stabiliteit van palletladingen aanzienlijk. Het vermindert de schade aan uw producten en dat tegen een lage eenheidsprijs en de vellen zijn bovendien herbruikbaar. Bij uitstek geschikt voor automatische verwerking in palletiseersystemen en met robotstapelaars. Ook verhoogt het de veiligheid tijdens de pallethandling.

Cut’n Grip | Volautomatische Sheet dispenser:

De Cut’n Grip is een sheet dispenser en snijmachine in één geschikt voor het geautomatiseerd op lengte snijden van grote volumes Grip Sheets / papier / karton / PE / PET, op rol . Daar waar producten gestapeld worden en van een tussenlegvel worden voorzien is de uitbreiding met deze volautomatische Sheet dispenser Cut’n Grip in het Packaging proces een logische stap. De integratie van de Cut’n Grip in het Packaging proces, verhoogt bovendien de productie flexibiliteit. De Cut’n Grip is uitermate eenvoudig te bedienen en te integreren in de besturing van nieuw te bouwen of bestaande robot palletizers of in schuifplaat palletizers met een sheet opleg manipulator.

Tallpack speelt geheel in op vragen uit de markt om bijvoorbeeld Grip Sheets, maar ook PE, PET en karton tot een dikte van 250 gr/m2 te snijden en deze zowel handmatig als geautomatiseerd op pallets of producten te kunnen plaatsen.
Tallapck voorziet u van het beste advies en met onze testapparatuur geven wij u inzicht in de werkelijke toegevoegde waarde van de tertiaire verpakking op de stabiliteit van uw pallet.

https://www.tallpack.nl/nl/p/gripsheet-en-antislipmaterialen/cut-n-grip-sheet-dispenser

 

Demo opstelling praktijkcentrum Tallpack

Demo opstelling praktijkcentrum Tallpack