Tallpack introduceert Cut’n Grip | Volautomatische Sheet dispenser

Sheet dispenser

De Cut’n Grip is een sheet dispenser en snijmachine in één geschikt voor het geautomatiseerd op lengte snijden van grote volumes Grip Sheets / papier / karton / PE / PET, op rol .

Daar waar producten gestapeld worden en van een tussenlegvel worden voorzien is de uitbreiding met deze volautomatische Sheet dispenser Cut’n Grip in het Packaging proces een logische stap.

De integratie van de Cut’n Grip in het Packaging proces, verhoogt bovendien de productie flexibiliteit. De Cut’n Grip is uitermate eenvoudig te bedienen en te integreren in de besturing van nieuw te bouwen of bestaande robot palletizers of in schuifplaat palletizers met een sheet opleg manipulator.

Tallpack speelt geheel in op vragen uit de markt om bijvoorbeeld Grip Sheets, maar ook PE, PET en karton tot een dikte van 250 gr/m2 te snijden en deze zowel handmatig als geautomatiseerd op pallets of producten te kunnen plaatsen.

Goed palletiseren verzekert u van een stabiel en veilig transport van uw kostbare palletladingen of producten. Palletstabiliteit oftewel Load Securing staat hoog op de agenda en daarmee ook de groeiende vraag naar Grip Sheets met als logische stap het geautomatiseerd snijden en plaatsen van de sheets vanaf rol. Als specialist in Load Securing voorzien wij u van het beste advies en met onze testapparatuur geven wij u inzicht in de werkelijke toegevoegde waarde van de tertiaire verpakking op de stabiliteit van uw pallet.


Brochure Downloaden