Krachtige aanpak Tallpack Service team in 2019

tallpack 1

Wordt geregeld! Ons team service Engineers geven u een onbezorgd gevoel. 

Uw productiecontinuïteit is cruciaal. Dat begrijpen wij bij Tallpack International als geen ander. Met een op maat gemaakt servicecontract bespaart u tijd, onnodige risico’s en bovendien geld. U bent verzekerd van een onbezorgd gevoel. 

Onze service medewerkers zetten zich 24/7 in om onze relaties van de best mogelijke service te voorzien. Een goed onderhouden verpakkingslijn blijft in topconditie en heeft een betere maximale uptime. Een Tallpack service contract ondersteunt hier in. Onze service medewerkers zijn getraind om het beste uit de verpakkingslijnen te halen in deze. 

 

 

 

tallpack 2

Slagkracht op locatie met de juiste onderdelenkoffer

U wilt snel een storing hebben opgelost met hulp van uw Interne technische Dienst? Ook dat kan bij Tallpack. Wij hebben een eerstelijns-onderdelen koffer voor elke machine samengesteld. Bovendien kunt u bij de levering van deze onderdelen koffer een aanvullende service-onderhoud instructie krijgen, zodat uw Technische Dienst adequaat kan handelen.

 

 

tallpack 3Sneller op locatie

Tallpack kan nu nog sneller op locatie zijn. s’ Nachts worden de benodigde onderdelen bij onze Service Engineers in de bus geleverd op elke locatie in Nederland. Hiermee hebben zij in de ochtend een voorsprong in de reistijd naar onze relaties, maar ook bij langere operaties worden de onderdelen bij de Service Engineer aangeleverd. Dit bespaart aanzienlijk in reis- en wachttijd op onderdelen gedurende de werkzaamheden. Eerst langs het magazijn om onderdelen op te halen is voorbij!

Mocht u geïnteresseerd zijn in welke service ondersteuning het beste bij uw bedrijfsvoering past. Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met onze service after sales medewerker Chris Maas. Hij informeert u graag verder over de service mogelijkheden

Tallpack International B.V.
T. 0345-800 800
I. www.tallpack.nl
E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.