Tallpack biedt oplossing tegen schuiven van producten in de Food-Industry

Door steeds strenger wordende eisen in de Food-Industry heeft Tallpack een Grip Sheet variant ontwikkeld toegespitst op de eisen binnen de Food-Industry.

De Clear Grip is een materiaal op basis van polyester sheets met Anti Slip Dots en heeft een maximale wrijvingscoëfficiënt om schuiven van producten op pallets te voorkomen. Voordelen van dit materiaal zijn hoge doorsteekwaarde, contiminatie barrière tussen de pallet en het product daarop. 

De Clear Grip sheets kunnen meerdere malen worden gebruikt en handmatig of middels een robot volledig geautomatiseerd aan het palletiseertraject worden toegevoegd.

Uitermate geschikt voor het palletiseren van o.a. emmers of dozen. Rekfolie is bij het palletiseren van gladde producten niet altijd afdoende en kan de schuivende lading het logistieke proces in gevaar brengen.

De Clear Grip wordt gebruikt in de voedings-, farmaceutische, cosmetische- en chemische-industrie. Daarnaast bij de vervaardiging van huishoudelijke- en industriële apparatuur en in de bouwsector.

Gripsheet Persbericht

buton1

buton2

buton3