AMI Stretch & Shrink Film

ami2

amilogo

De 15e AMI Stretch and Shrink Film conferentie was dit jaar in Madrid. Twee daagse conferentie waar alle industriële partijen elkaar ontmoeten, discussies worden gevoerd over key-trends welke de ontwikkeling in de sector beïnvloeden en de invloeden op de winstgevendheid. Met tal van gastsprekers werden alle spelers op zeer deskundige wijze nauwgezet geïnformeerd over alle ontwikkelingen  in de wereld van Stretch and Shrink Film.

 

Interview Warehouse Totaal

Standaard geschikt voor

  • Pallets van 600x800, 800x1200 en 1000x1200
  • Hoogte pallets: 2400mm
  • Capaciteit: tot 50 pallets per uur
  • Laagbouw banen dus geschikt voor elk type palletwagen

Lees meer

Tallpack creëert logistieke flow met de Tallwrapper armwikkelaar en bespaart 40% op uw verpakkingskosten

Lage kostprijs per pallet en compact in vloeroppervlakte. Tallpack ziet een verschuiving van draaitafel naar armwikkelaars in de praktijk. De ontwikkelde Tallwrapper kan binnen vele sectoren worden toegepast. Voor de foodsector zijn Tallwrappers in RVS en in gegalvaniseerde uitvoering beschikbaar.

Lees meer

Ladingzekering / Pallet stabiliteit is geen loze kreet, maar bij Tallpack wetenschappelijk onderbouwd

De Tallpack-Pallet-Stabiliteit-Testmodule is ontwikkeld om inzicht te geven in de werkelijke toegevoegde waarde van stretchfolie onderbouwd met wetenschappelijk onderbouwde meetwaardes. Daarnaast is het een methode om op een betrouwbare manier kostenbesparingen te onderzoeken.

Lees meer

Tallpack werkt veiliger met VCA**

Tallpack International heeft op vrijdag 8 december jl, de verlengingsaudit VCA** (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) succesvol afgesloten.

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. 
Met dit certificaat hebben wij sinds 1999 een belangrijke basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Lees meer

buton1

buton2

buton3