Maatregelen Tallpack International ivm Coronavirus (COVID-19)

Ons beleid is erop gericht om het aantal contactmomenten zoveel mogelijk te beperken met als doel om te voorkomen dat we het binnen onze organisatie krijgen en dat we het vanuit onze organisatie verder verspreiden.

Lees meer

FD Gazelle 2019

FD Gazellen 2019 320Tallpack International behoort tot het rijtje van snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn FD Gazelle 2019!

՝Dit is fantastisch nieuws voor Tallpack International. Twintig jaar geleden zijn we gestart vanuit een jongensdroom en consequent blijven vasthouden aan onze kwaliteitstandaard, service performance en klanttevredenheid. Op basis van deze kernwaarden en onze transparante werkwijze hebben we veel goede referenties kunnen opbouwen om bestaande en nieuwe relaties blijvend aan ons te binden’.  

Hubert H. Verheul, General Manager Tallpack International 

Lees meer

Tallpack presenteert Cut’n Grip op de Pack Expo in Las Vegas

Endupack Logo

Op de Pack Expo presenteert Tallpack International de automatische sheet dispenser “Cut’n Grip” speciaal voor de Noord Amerikaanse markt. 

In samenwerking met Endupack’s distributeur “Grip Sheet America”, wordt de DUTCH MADE Cut’n Grip getoond. Endupack is producent van antislip papier ‘Grip Sheet’ dat wordt gebruikt voor de bescherming van gepalletiseerde ladingen met een wereldwijd netwerk van distributeurs.

Lees meer

Volg uw palletzending online

U kunt uw palletzending real time bij Tallpack online volgen met "Mijn bezorgtijd" vanaf 06:00 uur op de dag van levering.

Na opgave van postcode en huisnummer wordt zichtbaar in welk tijdsblok van 2 uur uw pallets geleverd worden.

U kunt tevens via e-mail of SMS bericht op de hoogte worden gehouden van het levertijdstip.

image004

Tallpack lid van technische commissie EUMOS

logo eumosOnze Key accountmanager Joris van Os is deze week toegetreden tot de Technische Commissie van EUMOS. De Technische Commissie maakt zich sterk om een Foliepaspoort te ontwikkelen.

Met dit Foliepaspoort wordt een guideline gedefinieerd, waarmee fabrikanten, transporteurs en hun afnemers handvatten krijgen aangereikt om de veiligheid van het transport van producten op pallets te verhogen.

Een groep van zo’n 20 specialisten uit elke schakel in de keten streeft naar maximalisatie van de ladingzekerheid, maar wel op een zo efficiënt mogelijke manier.

Samen zijn we verantwoordelijk voor de manier waarop de palletlading stabiel wordt uitgevoerd en gezekerd, waarbij bijvoorbeeld ongelukken door schuivende of afgevallen ladingen, gevaarlijke werksituaties, imagoschade en hoge economische kosten worden geminimaliseerd.

Tallpack heeft jaren geleden al een Stretchfolie Testmodule ontwikkeld, waarbij de palletstabiliteit kan worden gemeten. Onze klanten hebben ervaring met deze Stretchfolie testmodule en hun palletlading zijn reeds conform de EUMOS richtlijn 40509 uitgevoerd.

Neem contact direct op met Joris van Os en maak een afspraak voor een test op uw locatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mobielnr. 06 205 424 82.