About us   /   News   /   Events  /   Vacancies   /   VCA** 

Job vacancies

 

Contact us

Image

Tallpack Belgium is one of the operating companies of Tallgroup

Tallgroup is renowned for exploiting opportunities and closely monitors compliance with the company's core values: integrity, quality, commitment and innovation. These values determine the manner in which we work, the quality we offer and the unique treatment given to employees, customers and suppliers. Tallgroup was founded in 2002 and, in the meantime, has developed into one of the main suppliers in the field of packaging and transport packaging systems, internal transport, pallet transport and pallet handling.

Accountmanager Packaging Regio Oost- & West-Vlaanderen

Profiel:

De accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van End-Of-Line verpakkingsmachines en de bijbehorende verpakkingsmaterialen in de regio Oost- en West-Vlaanderen.
Het takenpakket is gericht op het vergroten van het marktaandeel door acquisitie/prospectie van nieuwe relaties en relatiebeheer.
De account manager is in staat een commerciële win-win situatie te realiseren door het geven van de juiste verpakkingsoplossing.
Je werkt samen met je collega’s vanuit de vestiging in België en je kan ook altijd beroep doen op de collega’s in de hoofdzetel in Nederland.
Eveneens ondersteunt de Managing Director Tallpack België je in jouw taak.

Accountmanager m/v (fulltime)

Profiel:
De accountmanager is verantwoordelijk voor de verkoop van handspan apparatuur, verpakkingsmachines en de bijbehorende verpakkingsmaterialen in België. Het takenpakket is primair gericht op vergroten van het marktaandeel door acquisitie/prospectie van nieuwe relaties en relatiebeheer. De accountmanager is in staat een commerciële win-win situatie te realiseren door het geven van de juiste voorlichting.

Je werkt samen met een collega accountmanager vanuit de vestiging België alsook met een collega accountmanager vanuit de hoofdzetel in Nederland.

Eveneens ondersteunt de Managing Director Tallpack België in je taak.