Over ons  /  Nieuws  /  Evenementen  /  Vacatures  /  VCA**     NL Nederlands  FR French   EN English (UK)

Tallpack International en Tallpack Belgium kijken terug op geslaagde beurzen

In oktober waren Tallpack International en Tallpack Belgium vertegenwoordigd op de beurzen Solids te Rotterdam, Empack te Mechelen en op de Transport & Logistics in Antwerpen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stands. Samen met alle andere bezoekers hebben wij een mooie sfeer, netwerking en gezelligheid ervaren.

We kijken terug op drie voor ons heel succesvolle beurzen.

Lees meer...

Nieuwe generatie draaiarmwikkelaars speelt maximaal in op marktbehoefte

De laagst mogelijke kostprijs per verpakte pallet, een aanzienlijke foliebesparing én een stabielere pallet, op minder m². Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Tallwrapper 2202 draaiarmwikkelaars van Tallpack Belguim, die niet alleen een duidelijk antwoord geven op vragen uit de markt, maar tevens tegemoetkomen aan de normontwikkelingen van de toekomst.

Lees meer...

Tallpack heeft zich aangesloten bij Eumos

De doelstellingen van EUMOS sluiten perfect aan op de expertise van Tallpack Belgium op het gebied van veiligheid en logistiek.

Lees meer...

Tallpack International ontwikkelt afzakmachine voor poeders

Zakgoed is niet nieuw voor Tallpack International. Jarenlange ervaring met het palletiseren en stabiliseren van zakgoed op pallets heeft een gedegen klantenkring in zakgoed opgeleverd. Echter deze vraag vanuit de markt was een niet te weerstane uitdaging voor deze eindverpakkingsspecialisten.

Lees meer...

Tallpack biedt oplossing tegen schuiven van producten in de Food-Industry

Door steeds strenger wordende eisen in de Food-Industry heeft Tallpack een Grip Sheet variant ontwikkeld toegespitst op de eisen binnen de Food-Industry.

Lees meer...

buton1

buton2

buton3