Tallpack werkt veiliger met VCA**

Tallpack International heeft op vrijdag 8 december jl, de verlengingsaudit VCA** (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) succesvol afgesloten.

VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken. 
Met dit certificaat hebben wij sinds 1999 een belangrijke basis gelegd om iedere dag weer veilig en gezond aan de slag te gaan.

Lees meer

GRIP FIX wijziging verpakkingseenheid

Eind dit jaar verandert de verpakkingseenheid van de GRIP FIX lijm voor uw koudlijminstallatie. 
De inhoud van de GRIP FIX jerry-can wijzigt van 30 kg naar 20 kg.

Lees meer

Tallpack International ontwikkelt dé optimale verpakking voor zeer fijne en lang lucht behoudende poeders

Tallpack heeft in samenwerking met de klant een optimale 10 kg tot 25 kg verpakking voor zeer fijn, vocht gevoelig en lucht behoudend poeder ontwikkeld. De uitdaging hierbij was de grote hoeveelheid lucht die “in” het poeder aanwezig is tijdens het afvullen, gereguleerd te laten ontsnappen. Het gaat om poeders waarbij lucht extreem langzaam vrijkomt en hierdoor een lastige case voor het transport vormt. Deze gepalletiseerde zakken creëren een gevaar voor de pallet stabiliteit tijdens opslag en transport. De gebruikelijke ventilatieopeningen in de huidige zakken zijn te grofmazig voor zeer fijne poeders en geven stof uittreding en zo startte een intensief ontwikkeltraject.

Lees meer

Tallpack International en Tallpack Belgium kijken terug op geslaagde beurzen

In oktober waren Tallpack International en Tallpack Belgium vertegenwoordigd op de beurzen Solids te Rotterdam, Empack te Mechelen en op de Transport & Logistics in Antwerpen.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek aan onze stands. Samen met alle andere bezoekers hebben wij een mooie sfeer, netwerking en gezelligheid ervaren.

We kijken terug op drie voor ons heel succesvolle beurzen.

Lees meer

Nieuwe generatie draaiarmwikkelaars speelt maximaal in op marktbehoefte

De laagst mogelijke kostprijs per verpakte pallet, een aanzienlijke foliebesparing én een stabielere pallet, op minder m². Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van de Tallwrapper 2202 draaiarmwikkelaars van Tallpack Belguim, die niet alleen een duidelijk antwoord geven op vragen uit de markt, maar tevens tegemoetkomen aan de normontwikkelingen van de toekomst.

Lees meer

buton1

buton2

buton3